ELAZIĞ / MERKEZ - Şehit Vedat Kılınçarslan İlkokulu

Nis

Bütün Çocuklar Bizim Derneği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında öğrencilerimizin mutluluğuna ortak olmak için öğrencilerimize tişört ve balon gönderdi. Desteklerini bizden esirgemeyen başta Berrin KIRAR Hanfendiye ve tüm yönetim kurulu üyelerine şükranlarımızı sunarız.

Nis

Okulumuz ve Şehit Piyade Binbaşı Zafer Kılıç İlkokulu tarafında ortak hazırlanan programa Yazıkonak Belediye Başkanı Sayın Hatif ÇADIRCI ve Yazıkonak Beldemizdeki muhtarlar ile birlikte kalabalık ve coğşkulu halk da iştirak ettiler.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü öğretmenlerimiz Serap ERGİNÖZ ve Nizamettin DEMİRELLİ tarafından hazırlanan program ile okuluymuzda yapıldı. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerinin hazırlamış oldukları program beğeni ile izlendi. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

"ÇANAKKALE GEÇİLMEZ"

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve M.Akif Ersoy´u Anma Günü etkinliği yapıldı. 2/C sınıfı öğrencilerinin öğretmenleri Hülya DOĞAN öncülüğünde yaptığı etkinlik büyük beğeni topladı. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi kutlarız.

Mrt

3/A sınıfı öğrencileri öğretmenleri Erdal KAYAN öncülüğünde "Yapay Çevre Tasarlıyorum" etkinliğ düzenleyerek sınıflarında sergilediler. Öğrencilerin hazırlamış olduu sergi büyük beğeni topladı. Öğrencilerimize ve öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Okulumuz 1/C sınıfı öğrencileri Okma Bayramı etkinliği yaptı.

#GururDuyTürkiye

Ock

Dönem Sonu Faaliyet Haftası Etkinliklerimi devam ediyor.

Ock

Okulumuz "15 TEMMUZ ÇOCUK GAZETESİ ÖZEL SAYISI" yayınladı.

Ock

Dönem Sonu Faaliyet Etkinlikleri kapsamında Yazıkonak Gençlik Merkezimizde "Teknofest Maket Uçak Yapımı" etkinliklerine katıldık.

Okulumuzun 4.Sınıf öğrencileri Öğretmenimiz Ozan KANAATKAR ile birlikte Yazıkonak Gençlik Merkezimizde giderek "Teknofest Maket Uçak Yapımı" etkinliklerine katıldılar.

Ara

Okulumuzda Yerli Malı etkinlikleri yapıldı.

Ara

İl Jandarama Komutanlığı tarafından okulumuzda "En İyi Dedektif Anne" etkinliği gerçekleştirildi. Etkinliğe öğrenci anneleri katıldı.

Ara

Elazığ Genç İHH tarafından Genç Yeryüzü Doktorları ile birlikte Dünya Diş Sağlığı Haftası sebebiyle tertiplenen programda okulumuz öğrencilerine diş sağlığı konusunda bilgilendirme yapıldı ve çeşitli hediyeler verildi. Okulumuzdaki etkinlikte çocuklara Genç Yeryüzü Doktorlarınca diş sağlığı hakkında bilgilendirmeler yapılırken diş macunu, diş fırçası vb. armağanlar dağıtıldı. Etkinlikte öğrencilerle diş taraması ve diş sağlığı konulu çeşitli oyunlar da oynandı.

Kas

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü programı yapıldı. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.